Moderator NEq Opublikowano 21 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia \ Do dzisiejszego Q&A zaprosiłem jednego z naszych VIP'ów @ eZi Zobaczcie jak sobie poradził z pytaniami! Zapraszam! Osoba nominowana przez @ eZi to: @ LOST Pytanie: Jaki jest Twój ideał kobiety? Odp: Moja Dziewczyna. Pytanie: Gdybyś mógł mieszkać gdziekolwiek, gdzie by to było ? Odp: Warszawa lub Wenecja. Warszawa dlatego że to spore miasto, blisko do wszystkiego, lepsza komunikacja, więcej ciekawych miejsc itd. Wenecja dlatego że od małego lubiłem Włochy ze względu na widoki. Pytanie: Jeden nawyk, z którego chciałbyś zrezygnować ? Odp: Fajki. Pytanie: Żałujesz czegoś w swoim życiu? Odp: Znajomości z fałszywymi osobami na których się w chuj zawiodłem i więcej straciłem niż zyskałem. Pytanie: Twoja ulubiona gierka, w którą mógłbyś grać cały czas? Odp: Minecraft. Pytanie: Gdyby nagle wyłączyli internet, telewizję i radio, to co byś robił? Odp: Puszka sznurek i siema, TeamPuszka3. Pytanie: Na co wydałeś jednorazowo najwięcej pieniędzy? Odp: Ogólnie zakup komputer, tutaj cała specyfikacja. Pytanie: Co lubisz najbardziej robić w wolnej chwili? Odp: Spędzać czas ze znajomymi/dziewczyną. Pytanie: Jakie są 3 słowa opisujące twoją osobę? Odp: Miły, Zabawny, Dziecinny. Pytanie: Czym się zajmujesz? Odp: Graniem kurwa co ja innego mogę robić jestem Informatykiem kurwa XDD Pytanie: Jak ocenisz rok 2022? Odp: Wiele przygód tych dobrych i tych złych, wiele nowych znajomości i wiele nauczek na dalsze życie. 2 2 Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeslawik Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Fajnie wyszło, śmieszne odpowiedzi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Global Moderator peRM Opublikowano 21 Stycznia Global Mod Global Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia super robota, odpowiedzi bomba 1 1 Global Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi